توضیحات مقام ارشد روس درباره توافق شراکت راهبردی تهران-مسکو-راهبرد معاصر
بیانیه ضدایرانی غرب علیه برنامه هسته‌ای ایران لاپید: نتانیاهو هیچ مسئولیتی را بر عهده نمی‌گیرد بورل: اتحادیه اروپا موظف به اجرای احکام دیوان کیفری بین المللی لاهه است ابراز تاسف مرکل از بازگشت ترامپ: او چالشی برای جهان است ترامپ با دبیرکل ناتو دیدار کرد کشته‌شدن اسیر زن اسرائیلی در حمله رژیم صهیونیستی ادعای رسانه عبری درباره طرح جدید آتش‌بس در غزه ترامپ نامزد‌های چند وزارتخانه را معرفی کرد نیویورک تایمز جزئیاتی از توافق احتمالی لبنان و اسرائیل منتشر کرد اطلاعیه سرکنسولگری ایران درباره حادثه دانشگاه فدرال کازان پوتین: درحال تولید انبوه سامانه موشکی اورشنیک هستیم فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته

توضیحات مقام ارشد روس درباره توافق شراکت راهبردی تهران-مسکو

معاون وزیر خارجه روسیه می‌گوید که توافق مشارکت راهبردی همه‌جانبه بین مسکو و تهران حوزه دفاعی و امنیتی را پوشش خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 24
کد خبر: ۲۶۳۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، آن دری رودنکو، معاون وزیر خارجه روسیه با اشاره به توافق شراکت همه‌جانبه بین این کشور و ایران، گفت که این توافق حوزه دفاعی و امنیتی را نیز تحت پوشش قرار خواهد داد.

 

رودنکو گفت: در رابطه با محتوای سند مذکور ترجیح می‌دهم پیشاپیش جزئیات را افشا نکنم. تنها یادآور می‌شوم که این سند، چالش‌ها و الزامات عصر کنونی را برآورده خواهد ساخت و تقریباً تمام حوزه‌های کنونی و مستعد در همکاری روسیه-ایران از جمله حوزه دفاعی و امنیتی را پوشش خواهد داد.

 

وی افزود: سند مشابهی در سال ۲۰۰۱ نیز حاوی شروطی بود البته به شکلی مختصرتر؛ اما ماهیت تعاملات طرفین ظرف دو دهه اخیر به طور چشمگیری دستخوش تغییر شده و پویایی و کیفیت آن نیز کاملاً تغییر کرده است. شرایط منطقه‌ای نیز پیچیده‌تر شده است. ما از نزدیک رویکردمان را با دوستان ایرانی‌مان هماهنگ و برای تقویت صلح و امنیت تدابیر لازم را اتخاذ خواهیم کرد.

 

توافق شراکت راهبردی ایران و روسیه مهم‌ترین بخش توسعه روابط دوجانبه دو کشور محسوب می‌شود. این سند تمام حوزه‌های همکاری دوجانبه شامل انرژی، صنعت، حمل‌ونقل و کشاورزی را در بر می‌گیرد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده